Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Lahodně s Ellou
Popis:

Od luxusních dezertů až po rychlá a nenáročná jídla, lahodné tipy, pochoutky založené na syrové stravě a pestré zeleninové saláty – to vše naleznete v této knize. Ella totiž věří, že základem životosprávy mají být přírodní suroviny, které budou jako balzám pro vaše tělo. Pokrmy připravené podle jejích receptů jsou jednoduché a chutnají báječně. Kniha v sobě skrývá více než 100 receptů na jídla, která neobsahují cukr, lepek ani mléčné výrobky. Vaše chuťové buňky vám poděkují, vaše pleť bude jen zářit a vy se budete cítit zdraví a plní energie.


Ella si sama dříve nedokázala představit život bez cukru. Ví tedy moc dobře, jak obtížné bývá změnit své stravovací návyky. Její blog DELICIOUSLY ELLA si proto nesmíte nechat ujít! Každý měsíc jej navštíví dva milióny čtenářů z celého světa. Inspiraci Ella čerpá ze svých vlastních zkušeností a poznatků, které jí pomohly uzdravit se jednoduše pomocí vhodné životosprávy. Je neuvěřitelné, kolik různých pokrmů lze vytvořit za použití velmi jednoduchých ingrediencí a jak snadné je nahradit vaše oblíbené pokrmy jejich zdravými variantami.


Ze všeho nejvíce vám Ella chce ukázat, že tento způsob stravování vůbec není založen na odříkání či hladovění. Podstatné je osvojit si pozitivní a zdravý životní styl.


 

Počet stran:
264
Nakladatelství:
Omega
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > diety, výživa, knihy o hubnutí

Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Lahodně s Ellou

Ella Woodward

EAN: 9788073901998

1 hodnocení

Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Omega

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 264

ISBN: 978-80-7390-199-8

Rozměry (mm): 242 × 175 × 28

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap