Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Lekce z Private Equity pro jakokouliv firmu
Popis:

Autoři vycházejí ze skutečnosti, že investice do private equity dominují v posledních letech titulkům ekonomického zpravodajství a že toto dříve poněkud exotické odvětví hraje dnes významnou roli po celém rozvinutém světě. Dvojice autorů, působící ve společnosti Bain & Company, na základě svých mnohaletých zkušeností vytvořila šestici lekcí z private equity, kterými by se měli řídit lídři kterékoli organizace, chtějí-li, aby se zvýšila její hodnota. Šéfové firem by si ovšem měli být vědomi i toho, že aplikace těchto důležitých lekcí pro ně může znamenat i určitá rizika, neboť v jejich firmách bude třeba provést dosti výrazné změny. Některé lekce mohou mnohým připadat známé. Jiné dokonce zjevné. Podle autorů však nejsou firmami po celém světě uplatňovány důsledně a pečlivě. Má to dva hlavní důvody: za prvé, uplatňování těchto lekcí s sebou přináší reálné změny, a dávno dobře víme, že lidé změny nemají rádi. Za druhé, řada lídrů sice tyto lekce uplatňuje, ovšem nedostatečně. Je totiž mnohem jednodušší dělat něco „uspokojivě“ než „dokonale“. Jde, mimochodem, o velmi rozšířenou chorobu v podnikání. Nejdůležitějším posláním lídra přitom je dosáhnout toho, aby jeho firma měla větší hodnotu. Většina studií potvrzuje, že ti nejlepší private equity lídři si přesně tak počínají: jejich investice vedou k excelentním ziskům, obvykle po třech až pěti letech vlastnictví. Tato kniha se právě těmito excelentními výsledky zabývá, vysvětluje, jak jich lídři dosahují a proč je jejich počínání relevantní pro všechny společnosti, bez ohledu na jejich vlastnickou strukturu.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Lekce z Private Equity pro jakokouliv firmu

Orit Gadiesh; Hugh MacArthur

EAN: 9788072613984

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap