Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Levně a chutně vaříme s Novou
Popis:


Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditými pokrmy z této kuchařky to půjde samo!


Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Na své si přijdou i vyznavači něčeho ostřejšího, připraví si domácí irský likér nebo vaječný koňak.


Ze 70 originálních receptů, které právě držíte v ruce, si vybere prostě každý. Vařit s vámi budou i známé tváře TV Nova v čele s Lucií Borhyovou, Reyem Korantengem a řadou dalších, kteří vám navíc přináší své vlastní tipy, jak si tyto recepty ještě vylepšit. Uvařte si s TV Nova chuťovky, u nichž se vám budou sbíhat sliny.



Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > tématické kuchařky

Levně a chutně vaříme s Novou - Televize Nova
Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Levně a chutně vaříme s Novou

Televize Nova

EAN: 9788024927671

2 hodnocení

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap