Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels
Popis:

V tomto strhujícím příběhu infiltruje agent ATF Dobyns pobočku Hells Angels, aby ukázal, že romantikou opředený klub není ve skutečnosti nic jiného než násilnický gang. Jeho vyšetřování ho zavádí mezi fascinující směsici perníkářů, obchodníků se zbraněmi, sexuálních násilníků a podvodníků. Dobyns a jeho spisovatelský pomocník Johnson - Shelton vyprávějí osvěžující, přímočarý příběh, který neskrývá nic z toho, čím musel Dobyns ve svém životě zaplatit za tuto tajnou akci (táhnoucí se dlouhodobé vyšetřování, při kterém se dostal hlouběji do nitra gangu, než kdokoli jiný). Dobyns je otcem od rodiny, který často zvedá telefony od své ustarané manželky uprostřed tajné transakce, a který s brutální upřímností vypráví jak daleko na temnou stranu zákona se dostal díky této misi. Jeho vyprávění zanechává dojem, že už se nikdy nebude moci tak úplně vrátit k práci tajného agenta (Hunter S. Thompson byl zbit, když psal svůj příběh o Hells Angels v roce 1967). Od setkáních v poušti připomínajících středověké klany, přes jízdy v krkolomné rychlosti, po přestřelky za pravého poledne, to je skutečný příběh agenta jehož talent pro tuto práci a schopnost převést toto vše do uchvacující četby připomínají příběh Joea Pistona, známého jako Donnie Brasco.

Počet stran:
324
Nakladatelství:
Bodyart Press
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 349,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > osobnosti z historie

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels - Jay Dobyns; Nils Johnson-Shelton
Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Žádnej anděl - Moje tajná mise mezi Hells Angels

Podnázev: Moje tajná mise mezi Hells Angels

Jay Dobyns; Nils Johnson-Shelton

EAN: 9788087525036

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Bodyart Press

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 324

ISBN: 978-80-87525-03-6

Rozměry (mm): 195 × 130 × 18

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap