Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Živá abeceda (nová řada) pro 1. ročník ZŠ
Popis:
Představujeme vám oblíbený soubor učebnic a pracovních sešitů vytvořený v souladu s RVP ZV. Živou abecedu společně se Slabikářem jsme pro vás připravili také v interaktivní formě. K výuce čtení a psaní doporučujemepomůcky: demonstrační kostky s písmenky a skládací abecedu. Pracovní učebnice Živá abeceda vychází z analyticko-syntetické metody a připravuje žáky na vlastní čtení. Podporuje rozvoj smyslů potřebných ke čtení, napomáhá rozvoji grafomotoriky, dbá na kontrolu porozumění čtenému, slyšenému či viděnému. Úkoly a cvičení pomáhají rozvíjet sluchové a zrakové vnímání, rozšiřují slovní zásobu, učí chápat slovo a jeho význam. Žáci se zde seznámí s prvními písmeny (M, A, L, E,...). Vyvození písmene je na stránce podpořeno obrázky, napsanými slovy, slovy, říkankou,úkoly k procvičení včetně grafomotorických. Čtení slabik je graficky znázorněno "obloučkováním". U jednotlivých úkolů jsou použity různé symboly, které vyjadřují způsob práce či druh cvičení (míček, budík, papoušek, sova, pusinka, tužka). NNS191
Obal:
image
Cena: 69,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu69,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Živá abeceda (nová řada) pro 1. ročník ZŠ

neuveden

EAN: 9788072896554

Cena v e-shopu69,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap