Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Životní koučování a sebekoučování - Klíč k pozitivním změnám a osobní spokojenosti
Popis:

V knize Životní koučování a sebekoučování z edice Poradce pro praxi se dozvíte o tom, jak pracují životní koučové, o jejich zkušenostech, způsobu myšlení a jednání. Není to jen kniha pro informaci, ale také je to návod k použití - pro koučování i sebekoučování. Komu může být tato kniha užitečná? » Profesionálním koučům, kteří chtějí rozšířit svou působnost i na životní koučování. » Manažerům, kteří chtějí využít životní koučování buď sami pro sebe, nebo jako benefit pro talentované vedoucí a zaměstnance. » Každému, kdo chce koučovat sám sebe a začít svůj život uvědoměle řídit. Klíčová myšlenka knihy zní: Necháte svůj život jen náhodě a budete jen neznalým, pasivním účastníkem života, nebo chcete začít řídit svůj život k určitým cílům - ke své životní vizi? Co v této knize najdete? Zde je nástin obsahu: » Před-mluvení o životě » Prolog: Setkání se Životem » Život? Premiéra bez generálky » Objevení třetího života: vnitřní prožívání » Jak pracuje životní kouč? » Koučujte sami sebe » Životní koučování jako benefit » Životní otazníky a imperativy » Jak proti nudě a stereotypu ve vztazích? » Řešit či neřešit životní problémy? » Vize budoucnosti - kompas pro život » Životní styl a jeho 12 modulů » Metody práce životního kouče » Příběhy z praxe životních koučů Stručná charakteristika knihy podle autorů zní: "Pozitivní životní filozofie, kterou nám nadiktoval sám život." Tato kniha navazuje na první knihu obou autorů: Koučování v manažerské praxi, Grada Publishing, Praha 2007.

Počet stran:
112
Nakladatelství:
GRADA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 169,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu169,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Životní koučování a sebekoučování - Klíč k pozitivním změnám a osobní spokojenosti

Podnázev: Klíč k pozitivním změnám a osobní spokojenosti

Pavel Náhlovský; Jiří Suchý

EAN: 9788024740102

Cena v e-shopu169,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: GRADA

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 112

ISBN: 978-80-247-4010-2

Rozměry (mm): 205 × 140 × 7

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap