Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
27 šatů (edice Valentýn) - DVD
Popis:
<p>Hlavní postavou je idealistická, romantická a nesobecká Jane (K. Heigl), věčně obětavá společnice svých kamarádek - nevěst, jejíž vlastní štěstí je ovšem v nedohlednu. I když - zamilovaná vlastně je. Jenže do svého šéfa, který se do vztahu dvakrát nežene a do svatby už vůbec ne. Tedy jen s Jane... ale to ona ještě netuší. Jane se vždy skvěle starala o druhé, horší už to bylo s péčí o ni samotnou. Celý život se snaží, aby učinila druhé šťastné a sedmadvacet "družičkovských" šatů v jejím šatníků to jasně dokazuje. Jednoho večera Jane zničeně pendluje mezi dvěma svatebními oslavami na Manhattanu a v Brooklynu a v patách jí je otravný novinář Kevinem (James Marsden), který píše články o svatbě, i když by se radši věnoval něčemu serióznějšímu. Kevin cítí, že článek o Jane - coby svatebním maniakovi - je výborný materiál. Ale mezi Jane a Kevinem to zrovna dvakrát nejiskří. Spíš naopak. Kevin se vysmívá tomu, co je pro Jane tak důležité - tedy svatbám, což vede k tomu, že ti dva se pořád hádají. Už tak těžký večer ještě zhorší příchod Jeniny mladší sestry Tess (Malin Akerman), do které se okamžitě zamiluje George (Edward Burns), onen Janin šéf, se kterým měla Jane v plánu zůstat celý život. Jenže z ničeho nic Tess zaúkoluje svou vždy ochotnou sestru, aby naplánovala další svatbu - její a Georgovu. Ale city Jane k Georgovi vedou k šokujícím odhalením... a možná k začátku nového života.</p> <p>Zvuk: 5.1 čeština, 5.1 angličtina, 5.1 ruština</p> <p>Titulky: čeština, angličtina, bulharština, estonština, chorvatština, islandština, litevština, lotyština, rumunština, ruština, slovinština, srbština, turečtina</p>
Obal:
image
Cena: 159,- Kč

DVD a Blu-Ray > hrané

27 šatů (edice Valentýn) - DVD - neuveden
Cena v e-shopu159,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

27 šatů (edice Valentýn) - DVD

neuveden

EAN: 8596978581525

Cena v e-shopu159,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap