Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
50 NEJZDRAVĚJŠÍCH SUPERPOTRAVIN
Popis:

Když se dobře najíme, cítíme se sytí. Jenže snědli jsme opravdu to, co naše tělo potřebovalo ze všeho nejvíce? Pokud ne, tak vlastně umíráme hlady nad plným talířem, protože nám chybí látky potřebné k uchování zdraví. Autorka uvádí prokázané účinky takzvaných superpotravin při léčení infarktu, rakoviny, diabetu, alergií, zánětů, kožních chorob, stresu, střevních potíží, artrózy, dechových nedostačivostí atp. Poznatky o léčebném účinku některých potravin jsou sice známé odpradávna, jenže autorka je zkoumala v moderních souvislostech. Představuje padesát superpotravin s mimořádným množstvím vitamínů, minerálů, enzymů, aminokyselin a antioxidantů. Poskytuje návody k jejich konzumaci a objasňuje jejich léčebnou funkci. Vyjmenované potraviny jsou k mání i na českém trhu. A čtenář záhy pochopí, že ke zdraví i nemocem se vskutku projídáme. Cesta ke zdraví vede skrze kuchyň, nikoli skrze lékárnu…tvrdil autorčin předchůdce, bavorský terapeut Sebastian Kneipp.

Obal:
image
Cena: 279,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > alternativní medicína

Cena v e-shopu279,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

50 NEJZDRAVĚJŠÍCH SUPERPOTRAVIN

Brigitte Hamannová

EAN: 9788074240553

Cena v e-shopu279,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap