Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Abeceda personalisty 2019
Popis:

Abeceda personalisty je určena jak personalistům, tak i širšímu okruhu uživatelů, kteří se zabývají personalistikou, např. manažerům, podnikovým právníkům, asistentkám, odborovým funkcionářům či účetním, své v ní naleznou také jednatelé a majitelé ?rem, zastávající rovněž funkci hlavních manažerů, a konečně i studenti.


Aktuálnost výkladu s ohledem na legislativní změny
Nově přepracované vydání publikace Abeceda personalisty zohledňuje změny, které nabyly účinnosti v průběhu roku 2018, jakož i ty, ke kterým dochází od roku 2019. Kniha upozorňuje např. na změny v oblasti poskytování náhrady mzdy nebo platu v prvním období dočasné pracovní neschopnosti a karantény, především v souvislosti s novými redukčními hranicemi platnými pro rok 2019.


Ochrana soukromí a osobních údajů zaměstnanců s ohledem na nařízení GDPR
Do publikace Abeceda personalisty je zařazena také úplně nová kapitola o ochraně soukromí a osobních údajů zaměstnanců s ohledem na nařízení GDPR. Zaměstnavatelé tak získají nejen informaci o základních pravidlech uvedených v tomto nařízení, ale zejména praktický návod, jak správně zpracovávat osobní údaje uchazečů o zaměstnání a zaměstnanců. Jedná se například o práci s životopisy, sociálními sítěmi, osobními a vstupními dotazníky, kopírování dokladů, osobní spisy zaměstnanců, označení zaměstnanců (vizitky, visačky), dotazy bank, monitorování zaměstnanců a poskytování referencí po odchodu zaměstnanců ze zaměstnání.


Řeší i související oblasti, které by měl personalista znát
Tato publikace zahrnuje i nezbytný přesah do souvisejících oblastí, jako jsou pracovní právo (vznik, změny a skončení pracovního poměru, pracovní doba, překážky v práci, dovolená), personální evidence (vedení osobního spisu a zpracování osobních údajů), odměňování, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, zabývá se vztahy k Úřadu práce ČR, inspekci práce, ČSSZ, zdravotním pojišťovnám a odborům. Kniha bsahuje přehled nejčastěji v praxi používaných zaměstnaneckých benefitů s posledními úpravami jejich zdaňování a upozornění na aktuální odpočty a slevy uplatnitelné měsíčně již od nástupu zaměstnance na základě dosavadního i nového prohlášení poplatníka daně z příjmů ze závislé činnosti. Publikace Abeceda personalisty rovněž řeší problematiku zaměstnávání státních úředníků a zaměstnanců příspěvkových organizací, včetně početné skupiny zaměstnanců ve školství. Kniha se rovněž věnuje tématu odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání a v širších souvislostech upřesňuje zásady správné praxe pro školení zaměstnanců v otázkách BOZP. O úspěšnosti tohoto titulu jistě svědčí i skutečnost, že se jedná již o jeho 9. vydání.


 

Počet stran:
512
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 487,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."579,- Kč
Cena v e-shopu487,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Abeceda personalisty 2019

Kolektiv autorů

EAN: 9788075542014

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."579,- Kč
Cena v e-shopu487,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: práce, mzdy, pojištění

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Spirálová, kroužková

Stran: 512

ISBN: 978-80-7554-201-4

Rozměry (mm): 240 × 203 × 43

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap