Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Abeceda personalisty 2022
Popis:

Tato praktická příručka je určena jak personalistům, tak i širšímu okruhu uživatelů, kteří se zabývají personalistikou, např. manažerům, podnikovým právníkům, asistentkám, odborovým funkcionářům či účetním, hlavním manažerům či majitelům firem, popř. i studentům.


Aktuálnost výkladu s ohledem na legislativní změny
Nově přepracované vydání publikace zohledňuje nejen změny, které nabyly účinnosti v letech 2020 a 2021 v souvislosti s poslední významnou novelou zákoníku práce provedenou zákonem č. 285/2020 Sb., ale zachycuje též některé první zkušenosti s aplikací těchto změn v praxi, především na úseku dovolené. Standardně jsou v textu zohledněny nové redukční hranice od 1. 1. 2022 pro účely poskytování náhrady mzdy nebo platu v prvních dvou týdnech dočasné pracovní neschopnosti nebo karantény.


Ochrana soukromí a osobních údajů zaměstnanců s ohledem na nařízení GDPR
Zaměstnavatelé také získají informace nejen o základních pravidlech uvedených v nařízení GDPR, ale zejména praktický návod, jak správně zpracovávat osobní údaje uchazečů o zaměstnání a zaměstnanců. Publikace zahrnuje i nezbytný přesah do souvisejících oblastí, jako jsou pracovní právo (vznik, změny a skončení pracovního poměru, pracovní doba, překážky v práci, dovolená), personální evidence (vedení osobního spisu a zpracování osobních údajů), odměňování, bezpečnost a ochrana zdraví při práci (zdůrazněna je problematika školení zaměstnanců a pracovnělékařské prohlídky), zabývá se vztahy k Úřadu práce ČR, inspekci práce, ČSSZ, zdravotním pojišťovnám a odborům.


Řeší i související oblasti, které by měl personalista znát
Publikace obsahuje přehled v praxi nejčastěji používaných zaměstnaneckých benefitů s posledními úpravami jejich zdaňování a upozornění na aktuální odpočty a slevy uplatnitelné měsíčně již od nástupu zaměstnance na základě dosavadního i nového prohlášení poplatníka daně z příjmů ze závislé činnosti. Kniha řeší rovněž problematiku zaměstnávání úředníků v územní veřejné správě a státní správě a zaměstnanců příspěvkových organizací, včetně početné skupiny zaměstnanců ve školství. Obsahuje praktický přehled týkající se inspekce práce a dále např. specifika organizace mimoškolních akcí a pracovněprávní aspekty mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví.

Počet stran:
560
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 546,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Abeceda personalisty 2022 - Jana Bršťáková; Dominik Brůha; Petr Bukovjan
Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."649,- Kč
Cena v e-shopu546,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Abeceda personalisty 2022

Jana Bršťáková; Dominik Brůha; Petr Bukovjan

EAN: 9788075543578

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."649,- Kč
Cena v e-shopu546,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: práce, mzdy, pojištění

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Spirálová, kroužková

Stran: 560

ISBN: 978-80-7554-357-8

Rozměry (mm): 233 × 195 × 40

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap