Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Angličtina v cestovním ruchu + CD 2.vydání
Popis:
Druhé, upravené vydání učebnice je určeno pro studenty cestovního ruchu a pro pracovníky v průmyslu cestovního ruchu, kteří si chtějí rozšířit odbornou slovní zásobu a získat jistotu při komunikaci se zákazníky, spolupracovníky a zahraničními partnery. Učebnice se snaží rozvíjet všechny základní dovednosti, tzn. čtení s porozuměním, poslech s porozuměním, mluvení a psaní. Z gramatiky byly vybrány pouze jevy, které se často vyskytují při práci v oblasti cestovního ruchu a které působí českým studentům problémy. Je zde mnoho témat k diskusi a osvojení odborné terminologie. Uváděné články jsou autentické. Témata se týkají jak mezinárodního, tak i domácího cestovního ruchu. Zejména cvičení "Questions for discussion" učí studenty hovo řit o tématech spojených s regiony, ze kterých pocházejí nebo ve kterých pracují. První kapitola je věnována postavení cestovního ruchu v rámci národní ekonomiky a umožňuje studentům rozšířit si slovní zásobu i v oblasti obecně ekonomické. Celá jedna kapitola je věnována korespondenci. Vedle pokynů pro psaní obchodních dopisů jsou zde uvedeny různé druhy vzorových dopisů a doplňovací cvičení pro nácvik dovedností písemné komunikace. V poslední kapitole jsou lexikální cvičení k prověření získaných znalostí. Součástí učebnice je CD se 17 poslechovými cvičeními, která namluvili rodilí mluvčí. Přepisy všech poslechových cvičení jsou uvedeny před klíčem ke cvičením. Na konci učebnice je česko-anglický a anglicko-český slovník terminologie cestovního ruchu s více než 950 výrazy. Odborná terminologie vychází z jazykové technické normy ČSN EU 13 809. Obecně ekonomická terminologie je uváděna pod jednotlivými články. Upravené vydání zohledňuje nejnovější změny v oboru cestovního ruchu a aktuální jazykové potřeby pracovníků v oboru.
Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Angličtina v cestovním ruchu + CD 2.vydání

Míšková Zuzana

EAN: 9788086929552

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap