Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Angličtina pro MŠ - Pracovní sešit zpracovaný podle RVP
Popis:
Pracovní sešit určený pro MŠ - nenásilná forma výuky jednoduchých anglických slovíček. Anglická slovíčka jsou zapsána s výslovností, úkoly procvičují také uvolňování ruky, vymalovávání, přesnost, prostorovou orientaci, matematické představy a především rozvoj řeči. Podle RVP pro MŠ - dítě a jeho psychika. Rozvoj řeči - seznamování se s cizím jazykem. Určeno dětem od 3 do 8 roků. Snahou je vzbudit v dětech zájem o anglický jazyk. Anglická slova jsou zařazena do obrázků, které děti domalovávají, vymalovávají, obtahují. Přitom si cizí slovo několikrát pod dohledem zopakují. Právě opakování cizího slova spojené s užitím tužky (pastelky) v ruce nebo jiné formy hry pomůže k větší fixaci anglického slova v paměti. Úkoly v sešitu jsou zaměřeny na rozvíjení řečových schopností u dětí předškolního věku. V podobě hry zvládají děti náslech anglických slov, vnímání a porozumění anglickým slovům, pochopení pojmů pomocí obrázků, výslovnost. Zařazují anglická slova zábavnou formou do vlastního mluvního projevu a vyjadřování. Při plnění hravých úkolů se zdokonalují také ve výtvarné, pohybové a dramatické dovednosti. Děti si při správné výslovnosti procvičují dech, fonaci a artikulaci. Většina úkolů inspiruje k pokračování a rozšíření rozhovoru s dětmi.
Obal:
image
Cena: 129,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu129,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Angličtina pro MŠ - Pracovní sešit zpracovaný podle RVP

Kuncová Marie

EAN: 8594042250612

Cena v e-shopu129,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap