Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Aplikovaná ekonometrie - teorie a praxe
Popis:
Publikace obsahuje vybrané teoretické problémy, ale zejména ilustrace metod i technik aplikované ekonometrické analýzy. Uspokojí především zájemce o metodologii aplikované ekonometrie, a to jak vysokoškolské studenty, tak i pracovníky ekonomické praxe. Jejím cílem je usnadnit čtenáři vstup do reálného světa ekonomického výzkumu, vyžadujícího konfrontaci teoretických východisek s ekonomickou realitou. Obsahem i zaměřením se autoři snaží přiblížit studium ekonometrie konkrétním problémům a jejich praktickému řešení. Jejich pojetí pomůže i zájemcům, kteří nejsou specialisty v oblasti ekonometrie, ale setkávají se ve své praktické činnosti s potřebou využívat ekonometrické modely a metody, ať již při kvantitativní ekonomické analýze nebo v ekonomickém prognózování či při výběru hospodářské politiky. Předpokládanému širšímu využívání této publikace odpovídá i její struktura, vycházející z kombinace úloh základního, resp. jednoduchého typu s problémy obtížnějšího charakteru, takže čtenář má možnost seznámit se s řešením konkrétní problematiky při aplikaci jak jednodušších, tak i sofistikovanějších postupů.
Obal:
image
Cena: 438,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Cena v e-shopu438,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Aplikovaná ekonometrie - teorie a praxe

Roman

EAN: 9788086419290

Cena v e-shopu438,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap