Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Artikulace a fonologické rozlišování hlásek
Popis:


První část knihy je názorným a stručným návodem, jak podpořit již u 2-3letých dětí rozvoj těch dovedností, které jsou potřebné pro dobrý vývoj artikulace. Je určen především rodičům a dalším blízkým osobám, pedagogům předškolních zařízení a počátečních ročníků škol. Poskytuje, při určitém nutném zjednodušení problematiky, jasně strukturované informace, zaměřené na nejčastěji se vyskytující a významné prvky odchylek ve vývoji artikulace. Smyslem je poskytnout stručnou a srozumitelnou radu v případě, kdy stačí "málo" - jen trpělivé a dlouhodobé ovlivňování jevů, které u velkého počtu dětí od raného věku zapříčiňují vznik a zakotvení odchylek ve vývoji artikulace.



Důležitost zahájení péče kvalifikovaným klinickým či poradenským logopedem v případě přetrvávajících odchylek vývoje artikulace je zde opakovaně zdůrazněna. Další dvě části textu jsou určeny především zainteresovaným odborníkům a jsou vedeny snahou ozřejmit význam vývojově zaměřené diagnostiky a terapeutických postupů. Neboť většímu respektování artikulace jako vývojovému procesu, který má své zásadní mezníky, býváme v logopedické praxi stále často dlužni na úkor preferování metod zaměřených úzce jen na úpravu jednotlivých hlásek.



Zaměření textu předpokládá jeho široké využití rodiči a zainteresovanými osobami z okolí dětí raného, předškolního a mladšího školního věku. Dále je práce určena širokému spektru odborníků - dětským lékařům, psychologům, pedagogickým pracovníkům, učitelům, vychovatelům i odborníkům v oblasti sociální práce. V neposlední řadě je určena také kolegyním a kolegům, logopedickým pracovníkům. Lze doufat, že podnítí i diskuzi a formování nových poznatků v oblasti péče o děti s odchylkami ve vývoji artikulačních schopností, nezbytných pro rozvoj srozumitelného a nestigmatizovaného řečového projevu.

Počet stran:
64
Nakladatelství:
TOBIÁŠ
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 235,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika

Cena v e-shopu235,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Artikulace a fonologické rozlišování hlásek

Karel Neubauer

EAN: 9788073111182

Cena v e-shopu235,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: TOBIÁŠ

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 64

ISBN: 978-80-7311-118-2

Rozměry (mm): 220 × 155 × 10

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap