Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Auf neuen Wegen Unterrichtsbegleitung mit integrierter Audio-CD
Popis:
Moderní učebnice němčiny pro pokročilé studenty připravující se na zkoušku Goethe-Zertifikat C1. - metodická příručka s poslechovým CD obsahuje metodické pokyny, testy a jejich řešení, přepis poslechů Popis:Moderní učebnice němčiny Auf neuen Wegen  je určena pro pokročilé studenty připravující se na zkoušku Goethe-Zertifikat C1.* Kniha obsahuje širokou nabídku různorodých textů, poslechu a ilustrací. * Učebnici tvoří 8 základních lekcí, které se následně dělí na 3 tematické moduly.* Kapitoly prezentují klasická témata jako Sport, Vzdělávání, Práce a volný čas, Umění apod.* Kniha obsahuje autentické texty různých žánrů, vysvětlení gramatiky a množství cvičení na procvičení a část    věnovanou projektové práci a hrám. * Metodická příručka obsahuje metodické pokyny a návrhy na práci ve výuce. Důležitou součástí jsou testy    ke všem lekcím a modelové testy k německým mezinárodním zkouškám ZMP, ZOP, DSH a TestDAF.    Užitečné jsou také transkripce poslechových textů, klíč k řešení k testům a poslechové audio-CD k testům.Auf neuen Wegen Unterrichtsbegleitung mit integrierter Audio-CD Deutsch als Fremdsprache für die Mittelstufe und Oberstufe - Beschreibung der Konzeption methodische Hinweise und Unterrichtsvorschläge Tests zu den Lektionen und Modelltests zu den Prüfungen ZMP, ZOP, DSH und TestDaF Lösungsschlüssel zu den Tests Transkriptionen der Hörtexte eine CD mit Hörtexten zu den Tests
Obal:
image
Cena: 580,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu580,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Auf neuen Wegen Unterrichtsbegleitung mit integrierter Audio-CD

Willkop Eva Maria

EAN: 9783190116409

Cena v e-shopu580,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap