Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Beatles skrz naskrz - Unikátní a neznámé fotografie za archivu The Beatles Book
Popis:

Pozoruhodný fotografický archiv skupiny The Beatles se začal rodit na začátku jejich slavné éry, když si vydavatel Sean O´Mahony uvědomil, že nově vzniklá skupina bude znamenat mnohem víc, než jen další řadovou popovou kapelu. V roce 1963 odstartoval vydávání měsíčníku The Beatles Book.Fanoušci Beatles po celém světě hltali obsah každého čísla, žhavé novinky a exkluzívní fotogafie pořízené redakčními fotografy. Během šestiletého trvání však časopis zveřejnil jen část svého archivu a snímky navíc často retušoval či jinak upravoval. Ale spousta dosud nezveřejněných fotek se zachovala v cenné nemanipulované podobě.


Nyní vydaný soubor více než tří set fotografií vznikl z originálních negativů Leslie Bryce. Dokumentuje neuvěřitelné nasazení Johna, Paula, George a Ringa, jejich rostoucí slávu i postavení celosvětových idolů. Ukazuje jejich cestu z provinčních britských štací přes četná turné do televizních studií, zaznamenává i první dnes už legendární návštěvu Ameriky a práci v nahrávacích studiích. Fotografie přesně zachycují kariéru Beatles, která tehdy ohromila snad každého.


Přes odstup více než půlky století fotografie výstižně zachycují atmosféru tehdejší podivuhodné doby. Zároveň dokládají vývoj čtyř individualit, kterým se podařilo dosáhnout světové slávy, což pro ně samotné bylo současně osvobozující i svazující, zábavné i dotěrně obtěžující. I to lze ze snímků vyčíst. Tento fotoarchiv je nepochybně jedním z nejvýznamnějších souborů obrazových dokumentů o Beatles. Díky knize vydané nakladatelstvím Omega je přístupný také široké veřejnosti.


 

Počet stran:
208
Nakladatelství:
Omega
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 999,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > zpěváci, zpěvačky, hudební skupiny, skladatelé

Cena v e-shopu999,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Beatles skrz naskrz - Unikátní a neznámé fotografie za archivu The Beatles Book

Podnázev: Unikátní a neznámé fotografie za archivu The Beatles Book

Tom Adams

EAN: 9788073903190

Cena v e-shopu999,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Omega

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 208

ISBN: 978-80-7390-319-0

Rozměry (mm): 345 × 250 × 35

Hmotnost (g): 200

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap