Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Begleiter - Učebnice a cvičebnice německé gramatiky
Popis:
Kniha je užitečnou pomůckou pro každého, kdo si chce zopakovat, doplnit, popř. rozšířit své znalosti německé mluvnice. Její nové vydání je výrazně přepracované a podstatně rozšířené, zejména co se týče počtu cvičení k vyloženým mluvnickým jevům (je jich téměř 500). Učebnice je určena širokému spektru uživatelů, zejména studentům středních a odborných škol. Ale i studující vysokých škol filologických, pedagogických aj. získají po jejím zvládnutí spolehlivé mluvnické znalosti na velmi solidní úrovni. Výklad mluvnických jevů je stručný, nekomplikovaný a srozumitelný a řídí se hlediskem frekvence jevů (proto je např. budoucí čas probírán a po časech minulých). Cvičení jsou řazena hned za výkladem daného jevu, aby je uživatel rychleji našel. Mluvnické jevy jsou do značné míry nacvičovány v souvislých textech nebo ve cvičeních dějově či tématicky spjatých. Tato zábavnější a záživnější forma vytváří příznivější podmínky pro zapamatování látky. Studující zde najde novinové články, krátké detektivky, obrázkové příběhy, reklamní letáčky, křížovky, básničky, anekdoty, přísloví a mnoho dalších originálních, mírně adaptovaných textů. Učebnice si neklade za cíl rozšiřovat slovní zásobu studujících, protože pouhé zvládnutí mluvnických struktur představuje pro uživatele nemalý problém. U méně známých slovíček je obvykle uveden překlad. Správná řešení všech jednoznačných cvičení, kterých je naprostá většina, jsou uvedena na konci učebnice v oddíle "Übungsschlüssel".
Obal:
image
Cena: 469,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu469,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Begleiter - Učebnice a cvičebnice německé gramatiky

Höppnerová Věra

EAN: 9788087865118

Cena v e-shopu469,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap