Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Bezfarebný Cukuru Tazaki a roky jeho putovania
Popis:

Haruki Murakami je jedným z najznámejších súčasných japonských autorov, jeho knihy vychádzajú na celom svete. Je nositeľom viacerých významných literárnych cien a jedným z dlhodobých čakateľov na Nobelovu cenu za literatúru. V autorovom trinástom románe sa naplno prejavuje jeho láska k detektívnemu žánru a zároveň snaha o návrat k realistickejšiemu obdobiu vlastnej tvorby. Tridsaťšesťročný Cukuru Tazaki pracuje v istej tokijskej železničnej firme ako architekt staničných komplexov. Na večierku u svojho nadriadeného ho zoznámia so Sarou Kimotovou, zamestnankyňou cestovnej kancelárie. Stretnutie vyústi do vzťahu, čo spôsobí v Cukuruovom živote radikálnu zmenu. Cukuru sa Sare zdôverí so zážitkom, pre ktorý pred šestnástimi rokmi stratil dôveru v ľudí, a vďaka nej sa zbavuje nechuti komunikovať s okolím a väzenia samoty. Porozpráva jej o päťčlennej partii z gymnázia, v ktorej strávil najkrajšie roky mladosti, až kým ho z nej nečakane a definitívne nevylúčili. Saru udivuje, že Cukuru nepátral po príčine takého radikálneho skutku, hoci mu strata priateľov spôsobila veľkú traumu, a nabáda ho, aby ich navštívil a požiadal o vysvetlenie. Cukuru sa rozhodne prelomiť mlčanie a postaviť sa zoči-voči minulosti.

Počet stran:
264
Nakladatelství:
SLOVART
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 389,- Kč

Cizojazyčná literatura > Slovenština

Bezfarebný Cukuru Tazaki a roky jeho putovania - Haruki Murakami
Cena v e-shopu389,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Bezfarebný Cukuru Tazaki a roky jeho putovania

Podnázev: Nový bestseller kultového spisovateľa

Haruki Murakami

EAN: 9788055611907

Cena v e-shopu389,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: SLOVART

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 264

ISBN: 978-80-556-1190-7

Rozměry (mm): 217 × 206 × 140

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap