Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Bible duševního obrození
Popis:

Zdá se vám, že svět kolem vás se už úplně zbláznil? Zdá se vám, že se z něj už zcela vytratil veškerý zdravý rozum? Zdá se vám, že dnešní člověk je už jen ovečkou v podivných experimentech druhých? Zdá se vám, že už téměř ztratil veškeré své základní svobody? Pak nejspíš ani vy (spolu se všemi ostatními) nevíte nic o jisté psychické parazitní síle, která je za tohle vše zodpovědná, která na lidské duši parazituje už dlouho a která si zde pro svůj parazitismus vytváří stále funkčnější (a tedy stále nelidštější) systém, přes nějž zde pak stále rychleji a rychleji vysává i život z duše téhle planety. Tato celosvětově unikátní kniha představuje nejenom šokující odhalení Zla jako psychického parazita, ale zároveň zde okamžitě poskytuje každému čtenáři (a tak vlastně i celému světu) návod, jak se přes naše duševní probuzení tohoto nevítaného hosta ve své psyché (i ve světě) zbavit. A protože tenhle parazit zde sám od sebe parazitovat zcela jistě nepřestane a to znamená, že bez našeho duševního probuzení nás zcela jistě zahubí, pak tato kniha nepředstavuje jen nějaké krátké zábavné čtení, ale doslova a do písmene i bibli pro naše přežití.

Obal:
image
Cena: 460,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > duchovní literatura > duchovní nauky, životní harmonie

Cena v e-shopu460,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Bible duševního obrození

Ervin Idris Beshir

EAN: 9788027088362

3 hodnocení

Cena v e-shopu460,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap