Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Budoucnost mysli
Popis:

Známý fyzik a zkušený popularizátor vědy Michio Kaku ve své nejnovější knize popisuje, jak daleko věda pokročila v realizaci představ tvůrců sci-fi, jako je čtení myšlenek, telekineze, stahování vzpomínek a dovedností podobně jako v Matrixu nebo sdílení myšlenek a emocí přes „brain-net“, internet mysli. Za posledních patnáct let jsme se o mozku dozvěděli více než za celá milénia, která tomu předcházela. Zkoumání mozku se náhle stalo zdrojem zámořského soupeření mezi největšími hospodářskými velmocemi na planetě. Vědci nyní disponují technologiemi, které umožňují realizovat mnohé sny z říše sci-fi. Kniha Budoucnost mysli se skládá ze tří částí. Autor nejdříve shrne historii studia mozku a vysvětlí, jak myriáda nových nástrojů opustila fyzikální laboratoř a dala nám barevné snímky mechanismu mysli. V druhé části prozkoumá novou technologii, díky které je možné nahrávat vzpomínky, číst mysl, zaznamenávat sny a využívat telekinezi. A v třetí části se blíže podívá na alternativní formy vědomí, od snů, drog a duševních chorob až po roboty a dokonce i mimozemšťany. V této části se také zaměřuje na potenciál ovládat a manipulovat mozek k léčbě chorob, jako je například deprese, Parkinsonovo a Alzheimerovo onemocnění a mnoho dalších. Michio Kaku je profesor teoretické fyziky přednášející na City University v New Yorku, spoluzakladatel strunové teorie pole a autor několika uznávaných knih o vědě, mezi které patří například Hyperprostor, Dále než Einstein, Fyzika nemožného a Fyzika budoucnosti. S vyznamenáním absolvoval Harvardovu univerzitu a získal titul Ph.D. na Kalifornské univerzitě v Berkeley. V minulosti přednášel i na NYU a Institute for Advanced Study na Princetonské univerzitě. Uváděl mnoho různých televizních speciálů. V současnosti také vytváří vědecké příspěvky pro televizní stanici CBS.

Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Budoucnost mysli

Michio Kaku

EAN: 9788026503163

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap