Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
CEFR Level B2 Macmillan Practice Online (British)
Popis:
Macmillan Practice Online (MPO) je novým revolučním řešením pro studium angličtiny za pomoci e-learningu, které je určeno pro jednotlivce a malé skupiny. Popis:Macmillan Practice Online (MPO) je určena jak pro jednotlivce, kteří jej budou používat k samostudiu, tak pro jazykové školy, které mohou zakoupit MPO jako doplněk svých kurzů. MPO kurzy obecné angličtiny nejsou vázány na konkrétní učebnice a mohou sloužit jako doplněk kterékoli učebnice angličtiny v odpovídající pokročilosti. MPO je možné zakoupit i pouze pro jednoho uživatele, je proto ideálním řešením pro jednotlivce a také pro malé skupiny či malé jazykové školy.Studenti mohou MPO používat k prohloubení učiva, procvičení a opakování.Studenti pracují s MPO zcela samostatně bez pomoci učitele, jejich výsledky se zaznamenávají v sekci Markbook. Tyto výsledky mohou studenti stáhnout ve formátu PDF a odeslat emailem učiteli, pokud je k tomu vyzve.Zakoupený kurz můžete využívat 12 měsíců od nákupu. Každý kurz má stejně jako kniha přiděleno číslo EAN. Po zaplacení vám zašleme přístupové kódy do online kurzu.Co MPO obsahuje?Výukové materiályCvičení v každém online kurzu angličtiny jsou rozdělena do lekcí, podobně jako v tištěné učebnici. Každá lekce obsahuje několik cvičení zaměřených na různé aspekty jazyka. Každý kurz MPO obsahuje více než 100 výukových materiálů:cvičení na gramatiku, slovní zásobu, poslech, porozumění čtenému, a výslovnostwebové projektyjazykové hryvzorové písemné práceSlovníkKaždý student používající MPO má zdarma přístup k Macmillan English Dictionary online, internetové verzi slovníku pro studenty angličtiny, který poskytuje informace o tom, kdy a jak se slova správně používají, vysvětluje významy, uvádí příklady použití a další užitečné informace o 100 000 nejpoužívanějších anglických slovech.Přehled gramatikyMPO obsahuje přes 450 gramatických lekcí s výkladem gramatických jevů, každá lekce obsahuje podrobné vysvětlení gramtického jevu, praktické informace a interaktivní cvičení k upevnění znalostí. Každé cvičení obsahuje tlačítko Grammar Reference, které přenese studenta přímo k vysvětlení gramatického jevu.MarkbookVýsledky cvičení jsou automaticky zaznamenávány v sekci Markbook. Student tak snadno může zjistit, která cvičení již vypracoval a jak velkou část kurzu již prošel. Zaznamenávají se výsledky jednotlivých cvičení i průměrné hodnocení za jednotlivé lekce a celý kurz. Výsledky je možné stáhnout jako dokument PDF a zaslat emailem učiteli.
Obal:
image
Cena: 550,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

CEFR Level B2 Macmillan Practice Online (British) - kolektiv autorů
Cena v e-shopu550,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

CEFR Level B2 Macmillan Practice Online (British)

kolektiv autorů

EAN: 9780230740686

Cena v e-shopu550,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap