Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Český jazyk 2, učebnice Duhová Řada
Popis:
Moderní barevná učebnice zpracovaná podle nejnovějších trendů, v souladu s RVP ZV a vydaná v rámci edice Čtení s porozuměním. Je zaměřena na podporu čtenářské gramotnosti.Hlavním cílem je vzbudit v dětech zájem o český jazyk a literaturu.Inovativním prvkem této učebnice jsou prozaické články, básničky, říkadla a hádanky.Ukázky z krásné literatury buď uvádějí nové učivo, nebo slouží k procvičení probíraných gramatických nebo pravopisných jevů. Součástí ukázek jsou také otázky na upevnění čtenářské gramotnosti.V učebnici nechybí ani hry, soutěže, náměty pro skupinovou práci a odkazy na odpovídající stranu v pracovním sešitě. Zařazeny jsou také úkoly zaměřené na etickou výchovu žáků a mezipředmětové vztahy.Průvodní postavou učebnice i obou dílů pracovního sešitu, které učebnici doplňují, je skřítek Kvítek.Po úvodním opakování učiva 1. ročníku následuje učivo nové, členěné do jednotlivých kapitol. Na závěr každého celku je umístěno opakování. Učebnice končí závěrečným opakováním.V učebnici najdete i řešení hádanek a náročnějších úkolů.Jako volná příloha je v učebnici vložena karta s tiskací a psací abecedou.Učebnici doplňuje pracovní sešit Učíme se hrou se skřítkem (I. a II. díl).NOVA2250
Obal:
image
Cena: 99,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Český jazyk 2, učebnice  Duhová Řada - neuveden
Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Český jazyk 2, učebnice Duhová Řada

neuveden

EAN: 9788087591451

Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap