Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Cesta psa Barona za domovem
Popis:

Někdy se to v životě tak semele, že osud otevře i psovi cestu trnitou a ne právě přímou, plnou křižovatek a slepých uliček. Pes Baron putuje za štěstím křížem krážem celou naší zemí. Najde nového pána a teplo rodinného zázemí? Nejen psí počasí, ale přímo psí osud provází Barona na jeho cestě po České republice. Čeká jej dobrodružství, napětí, dokonce i boj o holý život. Jak jen tohle může skončit? Pokud jsi čtenář, který miluje přírodu a líbí se mu objevovat krásná místa naší vlasti, pak je vyprávění o psu Baronovi určeno právě tobě. Naše chráněné krajinné oblasti a národní parky jsou tím pravým místem pro prapodivné a zajímavé živočichy, nejrozmanitější rostliny i neživé přírodní úkazy naplněné tajemstvím. Pojď se začíst do příběhu Baronovy cesty a držet mu palce v nebezpečných situacích. Ale neboj se, život nepřináší jen chvilky, při kterých se tají dech, ale i spoustu radostí, legrácek a kamarádů.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Dětská naučná literatura > historie pro děti

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Cesta psa Barona za domovem

Jana Pluhařová

EAN: 9788026609483

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap