Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
CESTOVNÍ NÁHRADY 2010 S KOMENTÁŘEM
Popis:
Výklady uvedené v publikaci Cestovní náhrady podle zákoníku práce s komentářem a příklady se zaměřují především na paragrafy z části sedmé zákoníku práce vztahující se k oblasti poskytování cestovních náhrad. Současně zahrnují i obecná ustanovení zákoníku práce, která mají přímý vztah k poskytování cestovních náhrad. Publikované příklady jsou zaměřeny mj. i na promlčecí lhůty pro uplatnění práva zaměstnance na cestovní náhrady s odkazem na občanský zákoník (např. právní úkony, neplatnost atd.). Současně jsou uvedeny možnosti pro poskytování cestovních náhrad také v jiných právních vztazích, pokud bylo jejich poskytování sjednáno s odkazem na zákoník práce, nebo v případě, že tak stanoví zvláštní předpis. V publikaci jsou zpracovány mj. i další příklady se sledovanou problematikou v oblasti školství. Řešeny jsou postupy zaměstnavatelů při poskytování cestovních náhrad při pracovních cestách na území České republiky i v zahraničí. Kniha Cestovní náhrady podle zákoníku práce s komentářem a příklady obsahuje nové prováděcí předpisy platné pro rok 2010. Součástí je také úplné znění části sedmé zákoníku práce a jeho navazující paragrafy. Aktualizované příklady pro rok 2010 by měly pomoci k bezproblémovému užívání právní normy všem, kteří mají tuto oblast zvládnout bezkonfliktně a vyhnout se tím nezákonným postupům.
Obal:
image
Cena: 229,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > účetnictví

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

CESTOVNÍ NÁHRADY 2010 S KOMENTÁŘEM

Hofmannová

EAN: 9788072635719

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap