Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Chemie 8 - Úvod do obecné a anorganické chemie (učebnice)
Popis:

Nové učebnice chemie pro 8. a 9. ročník a odpovídající ročníky víceletého gymnázia vycházejí z nové koncepce obsahu vzdělávání RVP ZV. Důraz je kladen na provázanost učiva a jeho praktickou využitelnost. Proto jsou učebnice názornější, obsahují také praktické úkoly a pozorování. Jednotlivé kapitoly kromě učiva obsahují také názorná schémata a fotografie. Navíc zahrnují popisy pokusů, mezipředmětové vazby, průřezová témata, skupinové úkoly, pojmy v angličtině a němčině, opakovací úkoly, zajímavosti a práci s internetem. Ukázku učebnice si můžete prohlédnout na konci strany. K učebnicím jsou připraveny i pracovní sešity. Tyto učebnice jsou zpracovány také interaktivní formou, kde jsme pro vás připravili spoustu videí s chemickými pokusy. Učebnice nejdříve seznámí žáky s pojmem chemie, následně s chemickými látkami a směsmi, složením látek, chemickými reakcemi prvky a anorganickými sloučeninami. Učebnice je doplněna o několik laboratorních prací, námětů k pozorování a pokusů, návrhů projektů, klíčových kompetencí a očekávaných výstupů. K učebnici je přiložena periodická tabulka prvků a tabulka s hustotou, teplotou tání a varu. NNS880

Obal:
image
Cena: 169,- Kč

Učebnice > základní školy > matematika, fyzika, chemie, informatika

Chemie 8 - Úvod do obecné a anorganické chemie (učebnice) - Nová škola
Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Chemie 8 - Úvod do obecné a anorganické chemie (učebnice)

Nová škola

EAN: 9788072897704

Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap