Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Chrám Matky Boží v Paříži Notre-Dame de Paris
Popis:

Učte se francouzsky s nejznámějším příběhem o lásce a vášni ze samotného srdce Paříže. Přečtěte si příběh o překrásné Esmeraldě a o mužích, kteří propadli jejímu kouzlu. Ošklivému hrbáči Quasimodovi, proradnému knězi Klaudiu Frollovi ani lehkomyslnému kapitánu Phoebovi však tato láska nepřinesla nic jiného než utrpení. I Esmeralda skončila tragicky. Byla obviněna z vraždy, mučena a nakonec popravena… Tento známý příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty francouzštiny. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl. Přestože snad již příběh krásné? tanečnice znáte, nenechte se tím odradit od dalšího čtení. Ponořte se do surového prostředí? středověké Francie a vžijte se do pohnutých osudů postav románu od Victora Huga. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilá mluvčí, naleznete na adrese: http://www.albatrosmedia.cz/chram-matky-bozi-v-parizi-A1A2.html

Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Učebnice > jazykové > francouzština > dvojjazyčná četba

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Chrám Matky Boží v Paříži Notre-Dame de Paris

Lucie Konvičková

EAN: 9788026610724

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap