Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Čítanka mluvené češtiny
Popis:
Čítanka mluvené češtiny představuje výběr přepsaných nahrávek z Pražského mluveného korpusu (PMK), stále jediného reprezentativního zdroje současné mluvené češtiny. Je cenným materiálem jak pro domácí, tak i zahraniční uživatele, zachycujícím autentický a prototypický současný mluvený jazyk. Reprezentativnost vzorku mluvené češtiny, který tato příručka přináší, je dána vyváženým výběrem výpovědí respondentů na různá témata podle kategorií, na nichž se původní PMK budoval. Takto jsou zde zahrnuty jak texty monologické (formální, podle společných otázek), tak dialogické (neformální), které zhruba rovnoměrně odrážejí i sociolingvistické parametry, podle nichž se vybírali mluvčí (pohlaví, věk, vzdělání). Čítanka mluvené češtiny skýtá nepřeberné možnosti využití při výuce češtiny jako cizího jazyka. Zaplňuje tak mezeru v publikacích zachycujících současnou podobu mluveného jazyka a inspiruje k hlubšímu studiu jeho lexikonu, morfologie a syntaxe.
Obal:
image
Cena: 325,- Kč

Učebnice > jazykověda, literární vědy

Cena v e-shopu325,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Čítanka mluvené češtiny

Čermák František a kolektiv

EAN: 9788024615936

Cena v e-shopu325,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap