Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
CO VY NA TO, PANE ŠMOLDASI? 2
Popis:


Poznámky, glosy, přípodotky a všeliké další tlachy, které se vposled octly na stránkách téhle knihy, nebyly původně určeny ani ke čtení, natožpak k důkladné četbě, nýbrž k poslechu, a to, dlužno podotknout, k poslechu pohříchu letmému a jednorázovému. Nesnášel jsem je totiž na papír, nýbrž pronášel do éteru coby odpovědi na otázky, které mi po čtyři roky všední den co všední den kladla redakce Rádia Impuls. Rozhlasový éter není, jak známo, nic jiného než povětří, a tak jsem vlastně, doslova a do písmene, mluvil do větru, pronášeje řeči lehké a nevážné, to jest prosté vší váhy - to aby je řečený vítr dokázal hbitě unést a aby se mu při tom unášení, možno-li, nepronesly. Pokud je přece jen upustil, a dopustil tudíž, aby se snesly na papír, pak asi proto, že jich nahromadilo až neúnosně mnoho, ba přespříliš. Tolik, že před časem stihly naplnit už jeden útlý svazek, a nyní se vecpaly dokonce do dalšího. Sáhnete-li po něm, vězte, že to, co přináší, ani vítr neunesl, a že si to tudíž můžete pěkně odnést zrovna Vy. Únosné dny Vám přeje Váš IŠ.



Máme i první knihu glos a poznámek Ivo Šmoldase. Nekoupíte si rovnou oba díly?

128
Nakladatelství:
Nakladatelství Lidové noviny
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 179,- Kč

Beletrie pro dospělé > rozhovory, korespondence

Cena v e-shopu179,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

CO VY NA TO, PANE ŠMOLDASI? 2

Podnázev: Bezvýznamné poznámky o věcech zhusta známých

Ivo Šmoldas

EAN: 9788074221910

Cena v e-shopu179,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap