Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
CZ 75 - Příběh české legendy - Prvních čtyřicet pět let naší nejslavnější pistole
Popis:

Pětasedmdesátka slaví pětačtyřicátiny! Model CZ 75, původně psaný ČZ, přišel na svět v polovině 70. let minulého století jako originální český příspěvek ke stanovení podoby a vlastností moderní služební a obranné samonabíjecí pistole. Řešení, které na základě pečlivého studia této problematiky navrhl jeden z nejlepších zbraňových konstruktérů všech dob František Koucký (1907-1994), dalo výsledné zbrani mimořádně přívětivé uživatelské kvality, které se ukázaly nadčasové. Nejlepším důkazem je neutuchající zájem o novodobé pokračovatelky CZ 75. Ty nejlepší se už 45 let vyrábějí v České zbrojovce a.s. v Uherském Brodě, od své pramáti se v ledasčem liší, ale stále vycházejí ze stejného geniálního konstrukčního základu. Toho, díky němuž ve vývoji krátkých palných zbraní rozlišujeme éru před nástupem pětasedmdesátky a po něm.Tato bohatě ilustrovaná kniha přináší dosud neúplnější shrnutí poznatků o příběhu CZ 75. Největší pozornost je věnována vzniku a začátkům výroby, nechybí však ani přehled dalších osudů tohoto přelomového modelu i odvozených variant. Samostatná kapitola pojednává o nádherně zdobených limitovaných edicích, které se těší stále větší oblibě a z nichž zatím poslední přichází na trh právě k 45. výročí pětasedmdesátky.

Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > technika, knihy o autech, letadlech, lodích... > zbraně

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

CZ 75 - Příběh české legendy - Prvních čtyřicet pět let naší nejslavnější pistole

David Pazdera

EAN: 9788024270883

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap