Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana - CDmp3 (Čte Jaroslav Dušek)
Popis:


Příběh o proměně malého tunguzského chlapce v kmenového léčitele přibližuje praktiky sibiřských šamanů.


Autorka vyprávění o Ogem postupně skládala během dlouhodobých etnologických výzkumů v oblasti sibiřské řeky Tungusky. Tuto oblast zasáhl v roce 1908 meteorit, jenž po dopadu zničil rozsáhlou plochu tajgy, kde kočovalo mnoho tunguzských rodů. Událost zůstala v paměti nejen zdejších obyvatel, ale celého světa. Šamani hovořili o velkém hněvu boha Agdyho, který se rozzlobil na kočovné Tunguzy pro jejich špatný život. Pamětníci, kteří o Ogem vyprávěli, jej osobně znali. Traduje se, že léčil bylinami a při obřadech mu pomáhali hadi. Tenkrát bylo šamanské řemeslo zakázáno a Oge – stejně jako jiní šamani – své soukmenovce uzdravoval tajně.


Vypráví Jaroslav Dušek
Ve formátu MP3, 9 hodin



Nakladatelství:
EMINENT
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 229,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Mluvené slovo pro dospělé

Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana - CDmp3 (Čte Jaroslav Dušek) - Pavlína Brzáková; Jaroslav Dušek
Cena v e-shopu229,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana - CDmp3 (Čte Jaroslav Dušek)

Podnázev: Učení sibiřského šamana

Pavlína Brzáková; Jaroslav Dušek

EAN: 8594067910041

1 hodnocení

Cena v e-shopu229,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: EMINENT

Vazba: CD

ISBN: 859-406791-004-1

Rozměry (mm): 142 × 127 × 11

Recenze

24.8.2015 22:18Renata z čajovny u modré kočky

 Těžko říci, jestli na této audio knize lze vůbec najít nějaký nedostatek. Jestli tam někde vůbec je. Je to doslova posluchačský šperk, něco, co vás vtáhne a svou čistotou a zároveň syrovostí, vás doslova uhrane. Mluvím tu za prvé o charismatickém hlasu Jaroslava Duška, který umí být chvílemi nesmírně a vzrušujícím způsobem naléhavý, stejně jako hudební podkres, který čas od času prosvítá celým vyprávěním. A také za druhé, největší dík patří vůbec autorce, Pavlíně Brzákové, která neuvěřitelným způsobem stvořila dokonalý příběh, dokonalé vyprávění sibiřského šamana – od dítěte ke starci… Zachytila s neskutečnou psychologickou přesností duši malého společností odvrženého dítěte, které se muselo již v ranném věku o sebe postarat samo uprostřed tajgy… vyrovnávat se svými vnitřními duchovními schopnosti a cestováním do „cherbu buga“, světa zemřelých… a jeho dospívání, změna vnímání světa, jednoduchost a syrovost jeho prvního zážitku se ženou… až po moudrého starce, který se vrací do vesnice, do společnosti lidí a zjišťuje, jak se všechno neuvěřitelně změnilo.

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Čtenáři, kteří si zakoupili tuto knihu, si také objednali

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap