Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dějepis - 3CD
Popis:
Je vzdělávací program, který vás provede poutavou formou jednotlivými historickými obdobími – seznámíte se s vývojem pravěkého člověka, poznáte nejstarší civilizace Blízkého východu,starověký Egypt, Indii a Čínu, dozvíte se o původních obyvatelích Austrálie a například i o tajemných sochách na Velikonočním ostrově. Nejrozsáhlejší část výkladu je věnována starověkému Řecku a Římu. Multimediální forma programu umožňuje získat velké množství snadno dostupných informací a udržet při výuce studentovu pozornost a zájem.
Nové vědomosti si upevníte v řadě úloh, které následují za každou lekcí a za každou kapitolou. Tyto úlohy nejen zjistí, jestli probrané látce skutečně rozumíte, ale také umožní rychle se připravit na písemné práce a zkoušení.

Probíraná témata:
Dějepis - věda o dějinách světa
Prehistorie
Nejstarší civilizace Blízkého východu
Starověký Egypt
Země mořeplavců - Kartágo
Nejstarší asijské civilizace - Indie a Čína
Kultury Austrálie a Oceánie
Řecko
Římská republika
Počátek indiánských civilizací

Hlavní rysy:
Bohatý učební materiál
Zvukové nahrávky, video
Názorné animace, časová osa
Mapy, slovníček pojmů, životopisy
Ukázky z historických pramenů
Více než 500 fotografií, obrázků a nákresů
Stovky interaktivních cvičení
Zajímavosti
Vysoká interaktivita dat
Vlastní tempo studia
Testování znalostí
Výborná pomůcka pro žáky i pro učitele
Obal:
image
Cena: 79,- Kč

Učebnice > střední školy > dějepis

Cena v e-shopu79,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dějepis - 3CD

EAN: 8595593600130

Cena v e-shopu79,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap