Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dějepis - Nejnovější dějiny V, pro základní školy pro sluchově postižené
Popis:
Ucelenou řadu učebnic pro výuku dějepisu pro žáky se sluchovým postižením tvoří tyto tituly: Dějepis - Pravěk a Starověk I, Dějepis - Starověk II, Dějepis - Středověk, Dějepis - Novověk a Dějepis - Nejnovější dějiny. Obsahují veškeré učivo dějepisu předepsané RVP a umožňují pracovat s jednotlivými tituly podle aktuální potřeby. Konkrétně tedy budou moci učitelé využívat učebnice nejen v ročnících, pro které jsou určeny především, ale i později, mohou se k nim vracet, mohou učivo přesunout apod.Dějepisné učivo je svou faktografickou náročností a zaměřením do minulosti pro žáky s postižením sluchu velice obtížné. Budovat u nich vztah k minulosti vlastního národa i lidstva je proto nelehký úkol. Autorům se podařilo najít vhodné pojetí tohoto předmětu: základní učivo je doplněno učivem rozvíjejícím, aby si schopnější žáci mohli osvojit některé partie detailněji, získat další poznatky, popř. seznámit se s některými zajímavostmi, výklad se opírá především o názor - učebnice obsahují velké množství ilustrací, fotografií, schémat a mapek. Učebnice dále obsahují výkladový slovníček některých historických pojmů a testy k opakování probrané látky (právě tato forma se osvědčila v učebnicích společenskovědních předmětů pro sluchově postižené). Součástí prvních tří učebnic jsou samostatně vložené časové osy s přehledem důležitých dat.Závěrečná učebnice předmětové řady se zaměřuje na historii 20. století: Svět ve válce 1914-1918, Svět a ČSR mezi světovými válkami, Svět ve válce 1939-1945, Československo v období druhé světové války, Svět v letech 1945-2009. Text je doplněn dobovými fotografiemi a názornými mapkami, které nakreslila Tereza Koucká. Přílohou je Slovník vybraných odborných pojmů ve znakovém jazyce. Obrázky znaků nakreslil Jan Žampach.
Obal:
image
Cena: 549,- Kč

Učebnice > základní školy

Cena v e-shopu549,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dějepis - Nejnovější dějiny V, pro základní školy pro sluchově postižené

Parkan František

EAN: 9788072162727

Cena v e-shopu549,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap