Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Delfin: Lehrbuch Teil 2 (Lektionen 11-20) mit Audio CD
Popis:
Nová učebnice pro střední a jazykové školy se jmenuje Delfin, protože delfíni jsou velmi komunikativní a přátelská zvířata, navíc inteligentní, rychlá, elegantní, ale i zvědavá a učenlivá... Učit se nový jazyk znamená ponořit se do nového světa (proto první díl každé lekce nese název "Eintauchen"), objevovat a zkoušet nové možnosti a navazovat kontakty. Delfin nabízí vedle zajímavých textů i bohatý obrazový materiál. Přehledně strukturované lekce učiteli umožňují jednoduchou přípravu a žáky dovedou na základě systematického cvičení všech dovedností cíleně a efektivně až k maturitě resp. ke zkoušce Zertifikat Deutsch. Učebnice má schvalovací doložku MŠMT.Dvoudílná varianta, druhý díl obsahuje lekce 11-20.Charakteristickým znakem učebnice je důkladně promyšlená, kontrolovaná a didakticky jasná gramatická progrese. Díky tomu žáci nemohou být nikde zaskočeni gramatickými jevy, které ještě nebyly probrány. Slovní zásoba je kontrolovaná počítačem a odpovídá požadavkům zkoušky Zertifikat Deutsch a maturity včetně rozdělení na aktivní (ve slovníčku tučně vytištěná) a pasivní. Všechny součásti (gramatika, slovní zásoba, texty, podněty ke konverzaci) jsou vzájemně úzce provázány a tvoří konzistentní celek. Tím lze dosáhnout při učení maximální efektivity. Ilustrace mají didaktickou funkci - slouží k zavedení nové slovní zásoby a ke zvýraznění gramatických jevů, a tím usnadňují práci žákům i učiteli. Navíc představují rozsáhlý materiál pro další aktivity v hodinách němčiny (opakování a rozšiřování slovní zásoby a gramatiky, rozhovory a diskuse, práci ve skupinách atd.). Ke každému poslechovému textu najdete situační fotografii, která posluchačům usnadňuje porozumění. A něco navíc: k učebnici je pro každého žáka přibaleno CD s fonetickými cvičeními, které se z velké části vyznačují hravým přístupem k jazyku!K učebnici je bezplatný internetový servis na adrese www.hueber.de.A něco navíc: k učebnici je pro každého žáka přibaleno CD s fonetickými cvičeními, které se z velké části vyznačují hravým přístupem k jazyku!
Obal:
image
Cena: 480,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Delfin: Lehrbuch Teil 2 (Lektionen 11-20) mit Audio CD - Aufderstraße Helmut
Cena v e-shopu480,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Delfin: Lehrbuch Teil 2 (Lektionen 11-20) mit Audio CD

Aufderstraße Helmut

EAN: 9783191016012

Cena v e-shopu480,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap