Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
DELFIN - PRACOVNÍ SEŠIT LEKCE 11-15
Popis:
Nová učebnice pro střední a jazykové školy. Pracovní sešit 2A obsahuje lekce 11-15..4-dílný pracovní sešit obsahuje velké množství cvičení, slovníček po lekcích, výklad gramatiky v češtině, tipy, jak se učit, texty k reáliím a další materiál ke konverzaci (rozhovory a náměty na projekty). Pro samostatnou domácí přípravu lze dokoupit klíč ke cvičením pro všechny 4 díly. Nová učebnice pro střední a jazykové školy se jmenuje Delfin, protože delfíni jsou velmi komunikativní a přátelská zvířata, navíc inteligentní, rychlá, elegantní, ale i zvědavá a učenlivá... Učit se nový jazyk znamená ponořit se do nového světa (proto první díl každé lekce nese název "Eintauchen"), objevovat a zkoušet nové možnosti a navazovat kontakty. Delfin nabízí vedle zajímavých textů i bohatý obrazový materiál. Přehledně strukturované lekce učiteli umožňují jednoduchou přípravu a žáky dovedou na základě systematického cvičení všech dovedností cíleně a efektivně až k maturitě resp. ke zkoušce Zertifikat Deutsch. Delfin o klade důraz na procvičování dovedností a obsahuje cílenou přípravu na maturitní zkoušku. o V segmentu vzdělávání dospělých je díky možnosti vysokého podílu samostatné práce bez učitele (klíč k pracovnímu sešitu a CD-ROM) velmi vhodná i pro individuální výuku.o Má schvalovací doložku MŠMT.o Vložené CD s fonetickými cvičeními.o Online-podpora na www.hueber.de s rozřazovacími testy.o Na www.hueber.cz ke stažení pracovní listy k sebeevaluaci.o CD-ROM pro samostudium.o 4dílný pracovní sešit obsahuje velké množství cvičení, slovníček po lekcích, výklad gramatiky v češtině, tipy, jak se učit, texty k reáliím a další materiál ke konverzaci.o V metodické příručce najdete vedle podrobných metodických pokynů a návrhů pro práci s učebnicí také obecné poznámky k nácviku dovedností, gramatiky a slovní zásoby, dále transkripce poslechových textů.
Obal:
image
Cena: 310,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

DELFIN - PRACOVNÍ SEŠIT LEKCE 11-15 - Aufderstrase, Muller, Storz
Cena v e-shopu310,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

DELFIN - PRACOVNÍ SEŠIT LEKCE 11-15

Aufderstrase, Muller, Storz

EAN: 9783193816016

Cena v e-shopu310,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap