Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Deutsch für Gymnasien 1 - Grundlagenlehrbuch
Popis:

Gymnazistům je určena řada učebnic navazující na předchozí povinnou výuku na základní škole. Soubor čtyř učebnic, metodické příručky ke každémudílu a audiokazet, respektuje zájmy středoškolské mládeže. K souboru lzezakoupit publikaci Begleiter, která doprovází všechny čtyři díly výklademmluvnických jevů a bohatou nabídkou cvičení. Každá učebnice obsahuje15 lekcí rozdělených na oddíly A, B a C, kontrolní otázky k poslechovýmtextům a oboustranný slovník. Ke čtvrtému dílu jsou navíc připojeny ukázkyněmecké krásné literatury, které studenty seznámí s nejvýznamnějšími spisovateli této jazykové oblasti. Metodická příručka ke každému dílu poskytuje učiteli návod k práci ve výuce a rozšiřuje informace o reáliích probíranýchv základní učebnici. Součástí příručky jsou kontrolní testy, diktáty a poslechové texty na kazetách namluvené rodilými mluvčími.

Obal:
image
Cena: 230,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu230,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Deutsch für Gymnasien 1 - Grundlagenlehrbuch

Hoppnerová V. - Jandová H.

EAN: 9788071832935

Cena v e-shopu230,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap