Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Direkt neu 1 - učebnice s pracovním sešitem a 2CD + výtah z cvičebnice německé gramatiky
Popis:

Direkt neu 1 učebnice s pracovním sešitem a 2CD
Direkt NEU vychází z původního vydání, studenti naleznou od prvního dílu cílenou přípravu na novou maturitu a budou rovnoměrně rozvíjet v rozmanitých cvičeních všechny jazykové dovednosti. Zároveň však přepracované vydání vychází z požadavků vyučujících němčiny a jejich studentů, které jsme získali na seminářích, z dotazníků a při osobním nebo emailovém kontaktu. Respektuje požadavky současného českého studenta a vyučujícího, který chce zvládnout požadavky nové maturity a referenčního rámce, zároveň však vychází z individuálního přístupu k českému středoškolskému studentovi. Kromě důrazu na komunikaci, který patří k výhodám učebnice, nabídne nové vydání i systematicky zpracovanou gramatiku. Gramatika byla upravena tak, aby odpovídala potřebám českého studenta – je představena v komplexnějších celcích (např. jednotné a množné číslo najednou, předložky s konkrétním pádem pohromadě apod.) Na konci knihy je zařazen souhrnný přehled probrané gramatiky v tabulkách. Vedle závěrečného přehledu Blitz Grammatik se objeví nová strana s cvičeními na každý probraný gramatický jev. Lekci nového direktu uzavírá strana Jetzt bist du dran!, projekt, při kterém studenti využijí probranou látku v praxi při vyhledávání dalších informací na internetu, zapojí znalosti z jiných předmětů apod. Samozřejmě tyto dvě nové strany – gramatická cvičení a projekt – mohou a nemusí učitelé při výuce využít a mohou se k nim kdykoli vracet. Nový direkt je také bohatší o poslechová cvičení, fonetiku, moderní fotky a texty na aktuální témata. Abi- rámečky byly aktualizovány přesně dle požadavků státní maturity


Balíček obsahuje:
Učebnice Direk neu 1, pracovní sešit, 2CD + cvičebnice německé gramatiky


 

Nakladatelství:
Klett
Jazyk:
GER
Obal:
image
Cena: 499,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu499,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Direkt neu 1 - učebnice s pracovním sešitem a 2CD + výtah z cvičebnice německé gramatiky

Podnázev: Učebnice+ pracovní sešit,cvičebnice

Klett

EAN: 9788073971823

1 hodnocení

Cena v e-shopu499,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Němčina

Nakladatelství: Klett

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

ISBN: 978-80-7397-182-3

Rozměry (mm): 298 × 213 × 13

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap