Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Doběhni svůj mozek - Jak cvičení a pohyb prospívají mozku
Popis:

Existuje spolehlivý způsob, jak snížit stres a úzkost a zároveň podpořit paměť? Zvýšit IQ a zpomalit proces stárnutí? Jak být kreativnější a přitom soustředěnější? Odpověď je jednoduchá: hýbej se a doběhni svůj mozek! Pravidelné cvičení nevídaným způsobem stimuluje mozek. Jeho výsledky nepřekoná ani kombinovaný účinek léků, výživových doplňků a mentálních cvičení, jako je luštění křížovek a řešení sudoku.

Kniha Doběhni svůj mozek známého švédského psychiatra a „brain blogera“ Anderse Hansena vám ukáže:
Proč je tělesná aktivita nejlepší ochranou před demencí.
Jaký druh cvičení lze využít při léčbě deprese. Jaké cvičení zvyšuje soustředění dětí, zvláště dětí s poruchou pozornosti a hyperaktivitou (ADHD).
Jak se mohou děti díky pravidelnému pohybu a tělesné aktivitě zlepšit v matematice a mluveném projevu.
Proč magický pocit euforie při běhání a látky, jež během něho tělo vylučuje, mají významný vliv na naše zdraví, energii a náladu.

Kniha Doběhni svůj mozek vás určitě rozhýbe!

Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Doběhni svůj mozek - Jak cvičení a pohyb prospívají mozku

Anders Hansen

EAN: 9788027084340

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap