Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dogged by bad luck - Pronásledovaní smůlou - Dvojjazyčná kniha pro pokročilé
Popis:

Kniha povídek vznikla na podkladě skutečných životních příběhů a je určena pokročilým studentům anglického jazyka. Jejím cílem je pomoci čtenářům zopakovat si formou četby i poslechu získané znalosti a prohlubovat je dále osvojením si celé řady zajímavých frází a slovních obratů. Lze ji používat buďto jako doplňkový studijní materiál pro skupinovou výuku, ale je velmi vhodná i pro samouky, neboť obsahuje klíč ke cvičením. Povídky jsou navíc doplněny českou verzí a řadou cvičení na porozumění četbě či poslechu, dále podněty k ústnímu projevu či písemným kompozicím a procvičením nejzajímavějších frázových vazeb užitých v textu. Každou povídku také provází jednoduché vysvětlení nejdůležitějších gramatických jevů, které jsou dále prezentovány v dodatečných gramatických cvičeních. Cvičení mohou sloužit i jako příprava ke zkoušce z anglického jazyka. Všechny zvolené doplňující aktivity vedou k upevnění a rozšíření znalostí, získání cenného pocitu osvěžených vědomostí a chuti do dalšího studia anglického jazyka.


Kniha Dogged by Bad Luck je volným pokračováním podobně motivovaných publikací Short Stories of Passion and Fate a In the Name of Revenge. Je také originální verzí a osudy osob, které prožily tyto příběhy, jsou poprvé publikovány v knižní podobě. I když je to právě láska, která je klíčovým impulsem k jednání všech postav, příběhy končí tragicky. Povídky však jistě zaujmou čtenáře, kteří čtou rádi atraktivní a emotivní příběhy, jež napsal sám život.


 

Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina > dvojjazyčná četba

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dogged by bad luck - Pronásledovaní smůlou - Dvojjazyčná kniha pro pokročilé

Alena Kuzmová

EAN: 9788026607601

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap