Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dom z ruží
Popis:


Zažite horúce leto, nechajte sa unášať na vlnách romantiky, a vstúpte do domu zahaleného opojnou vôňou ruží, ale tiež rúškom dusivého tajomstva, ktoré jeho majiteľka ukrýva pred svetom dlhé desiatky rokov.



Pani Mária, ktorú všetci v dedine oddávna poznajú ako milú a elegantnú dámu, žije sama vo veľkom dome na Záhorí už celé roky.

Okrem milovaných ruží jej z času na čas robí spoločnosť iba vnuk a sem-tam podnájomníci z malého podkrovného bytu na poschodí domu, no ten je momentálne prázdny. Starú pani však neustále sužuje minulosť a pocit ľútosti nad jej činmi. Už viac než šesťdesiat rokov žije s tým temným tajomstvom, ktoré ju doslova ničí, ale cíti, že veľa času jej už neostáva. Tak veľmi potrebuje konečne uľaviť svojej duši a povedať niekomu pravdu, čo sa vtedy dávno naozaj udialo...

Mladá právnička Ema sa odhodlá zmeniť svoj doterajší bezútešný život od základov. Už sa viac nemieni prispôsobovať druhým a žiť podľa predstáv a očakávaní jej matky či priateľa. Nechce iba prežívať, chce si život užívať plnými dúškami a myslieť iba na seba, na svoje sny a túžby. Naberie teda odvahu a ukončí osemročný, láskou nenaplnený vzťah s ambicióznym právnikom, odíde z práce plnej stresu a intríg, ktorú tak veľmi nenávidela, a taktiež opustí rušné hlavné mesto, kde žila odmalička.

Lodičky na vysokých podpätkoch tak vymení za pohodlné žabky; zhon, frustráciu a upätosť za spontánne emócie a radosť zo všedných maličkostí; a luxusný moderný byt zas za skromný bytík v podkroví rodinného domu na dedinke na Záhorí, v ktorom žije osamelá stará pani...

Pre všetky romantické duše, ktoré obľubujú aj napínavé príbehy.

Počet stran:
240
Nakladatelství:
inspira publishing
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 316,- Kč

Beletrie pro dospělé > romány, povídky, novely

Cena v e-shopu316,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dom z ruží

Martina Dacková

EAN: 9788099949059

Cena v e-shopu316,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: inspira publishing

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 240

ISBN: 978-80-999490-5-9

Rozměry (mm): 194 × 136 × 25

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap