Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Ekonomická geografie I. Studijní texty pro zahraniční studenty
Popis:
Tato učebnice je určena pro zahraniční studenty, kteří se v České republice připravují na studium ekonomických oborů na vysokých školách. Rozšiřuje slovní zásobu především v oblasti sociálně ekonomické terminologie. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřeny na oblasti, které by studenti ekonomických oborů měli znát a související slovní zásobu budou při studiu ekonomických oborů potřebovat. Po první, úvodní kapitole se druhá kapitola zabývá terminologií ekonomické geografie, demografie, sektorů ekonomiky a světového hospodářství. Třetí kapitola je potom věnována mezinárodním organizacím, jejich charakteristice a fungování. Důraz je kladen především na detailní fungování Evropské unie a slovní zásobu spojenou s touto důležitou součástí života České republiky. Celkově obsah učebnice vychází z autorových mnohaletých zkušeností při výuce zahraničních studentů v několika střediscích Ústavu jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy.
Obal:
image
Cena: 160,- Kč

Učebnice

Ekonomická geografie I. Studijní texty pro zahraniční studenty - Křivánek Daniel
Cena v e-shopu160,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Ekonomická geografie I. Studijní texty pro zahraniční studenty

Křivánek Daniel

EAN: 9788024640358

Cena v e-shopu160,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap