Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
EMBÉČKEM KOLEM SVĚTA + DVD
Popis:
Horký vzduch se tetelí nad rozpálenou americkou dálnicí ztrácející se v nekonečnu ostrého slunce, když tu se z prašné dáli vynoří elegantní bílý vůz Škoda 1000 MB.

Pasažéry čtyřicet let starého embéčka Julie jsou bratranci Michal a Martin, dva mladí dobrodruzi, kteří se bez jakékoli znalosti automechaniky vydali na cestu kolem světa za doprovodu této letité Čechoslovačky.

Michal Vičar, mladší z cestovatelů, vypráví s nadhledem a pokornou sebeironií příběh jejich sedmiměsíční výpravy napříč třemi kontinenty a dvaadvaceti zeměmi. Dozvíte se, zda s embéčkem dokázali pokořit Transsibiřskou magistrálu a uniknout kolumbijským drogovým kartelům nebo jestli jsou krásnější stopařky v Hondurasu, či v Litvě.

Prozradí vám, kolik defektů může československý vůz s rokem výroby 1969 na cestě kolem světa utrpět a kteří celníci jsou nejpřísnější.

Vedle zeměpisných a historických zvláštností dalekých i blízkých krajů poznáte také povahy lidí, bez jejichž pomoci nebo jen podpory a obdivu by se bláznivý sen objet svět veteránem Julií těžko podařil.

Kniha Embéčkem kolem světa je inspirativním cestopisem, zachycujícím s humorem patálie cesty kolem zeměkoule, který vás bude bavit od začátku do konce. Současně je i příručkou přežití pro ty, kterým v garáži nedočkavě dřímá auto po dědečkovi!

Je možné embéčkem objet zeměkouli bez jakýchkoliv znalostí automechaniky?
Jsou nebezpečnější venezuelští leguáni nebo ruští policajtti?
Jaká úskalí skýtají silnice na dálném východě?
Kteří celníci jsou nejpřísnější?
Je chutnější tequila nebo šťáva z kaktusů?
Socialismo o Muerte?
Kteří zloději jsou nejšikovnější?
Je lepší ruský světlejší zítřek nebo mexické Maňána?
Lze přehodit kamenem Panamský průplav?
Umí buddhističtí mniši věštit z ruky?
Počet stran:
352
Nakladatelství:
JOTA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 428,- Kč

Beletrie pro dospělé > cestopisy, cestopisné knihy

EMBÉČKEM KOLEM SVĚTA + DVD - Michal Vičar
Cena v e-shopu428,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

EMBÉČKEM KOLEM SVĚTA + DVD

Michal Vičar

EAN: 9788072179480

Cena v e-shopu428,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: JOTA

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Stran: 352

ISBN: 978-80-7217-948-0

Rozměry (mm): 200 × 130 × 35

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap