Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
English All Around - Kurz angličtiny pro školy a samouky
Popis:

Nová učebnice angličtiny je určena studentům gymnázií, středních a jazykových škol i samoukům. Vede studenty k úrovni B2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Jejím cílem je naučit studenty potřebné gramatice a slovní zásobě, aby byli schopni komunikovat s cizincem v běžných situacích a aby porozuměli jak psaným, tak mluveným anglickým textům. Každá z 20 lekcí obsahuje: texty a rozhovory zaměřené na určité téma včetně slovní zásoby přehledný výklad gramatiky velký počet cvičení včetně poslechových fráze z oblasti společenské konverzace informace ze života ve Velké Británii Po pěti lekcích je vždy zařazeno opakování (Revision), kde si studenti mohou ověřit míru získaných vědomostí. Na konci učebnice je přehled nepravidelných sloves, seznam nejpoužívanějších frázových sloves, přehled slovesných tvarů a souhrnný česko-anglický a anglicko-český slovník. Učebnici doprovázejí dvě audio CD s nahrávkami hlavních textů, dialogů a poslechových cvičení, namluvená britskými a americkými rodilými mluvčími. Nahrávka napomůže upevnění slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu. Vhodným doplněním učebnice je publikace English All Around

Počet stran:
472
Nakladatelství:
CPress
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 447,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu447,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

English All Around - Kurz angličtiny pro školy a samouky

Podnázev: Kurz angličtiny pro školy a samouky

Alena Kuzmová

EAN: 9788025130896

Cena v e-shopu447,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: CPress

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 472

ISBN: 978-80-251-3089-6

Rozměry (mm): 240 × 173 × 31

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap