Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Francouzština v podnikové a obchodní praxi
Popis:
Nové vydání učebnice Francouzština v podnikové a obchodní praxi je určena především studentům bakalářského a magisterského studia všech fakult Vysoké školy ekonomické, zvláště pak je vhodná pro účastníky přípravných kurzů Pařížské obchodní a průmyslové komory (CCIP). Tato specializovaná výuka je zaměřena na získání mezinárodně uznávaného diplomu z obchodní francouzštiny, jenž tato komora vydává po úspěšném složení zkoušky Examen de Français Professionnel des Affaires (niveau C1) (DFP Affaires C1).Zároveň může sloužit jako užitečná pomůcka a zdroj informací všem, kdo si chtějí a potřebují prohloubit znalosti francouzštiny v oblasti podnikání a obchodní korespondence. Máme na mysli nejen různé formy postgraduálního studia na VŠE (např. studium na Francouzsko-českém institutu řízení - IFTG) nebo na jiných školách, ale také individuální studium pracovníků v ekonomické sféře.Cílem učebnice je tedy osvojení věcné problematiky a jí odpovídajících jazykových prostředků. Vzhledem k úspěchu prvního vydání na trhu učebnic francouzštiny ekonomického zaměření se autoři rozhodli nabídnout uživatelům nové, přepracované a rozšířené vydání této učebnice. Do publikace tak byly zařazeny aktuální otázky a změny podnikatelské činnosti ve Francii. Autoři rovněž do obsahu zapracovali připomínky uživatelů z praxe.***Učebnice opět sestává ze dvou částí. První část má název Le monde de l´entreprise en France. Tvoří ji 10 kapitol, z nichž každá podává charakteristiku podniku z hlediska jednotlivých kategorií činnosti. Uživatel se tak postupně seznamuje s typy podniků a společností, jejich účetnictvím, personální politikou, marketingovou a reklamní činností, organizací distribuce a logistiky, fungováním zahraničního obchodu, bank, kapitálového trhu a pojištění.Druhá část učebnice s názvem La correspondance commerciale française má 9 kapitol, které prezentují základní typy obchodních dopisů. Každá kapitola začíná teoretickým úvodem do věcné problematiky a terminologie příslušné partie, pak následuje francouzsko-česká frazeologie. Významnou složku pak i zde tvoří terminologická cvičení a překlady z francouzštiny do češtiny a naopak. Nechybí rovněž zadání dopisu k samostatnému zpracování. Novinkou je zařazení tzv. Etudes de cas, jejichž řešení přispěje k samostatnému rozhodování v daných konkrétních situacích.Závěr učebnice tvoří příloha, která obsahuje francouzsko-český terminologický slovník, seznam zkratek a bibliografii.
Obal:
image
Cena: 395,- Kč

Učebnice > jazykové > francouzština

Cena v e-shopu395,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Francouzština v podnikové a obchodní praxi

Kozmová Jana, Brouland Pierre,

EAN: 9788086929521

Cena v e-shopu395,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap