Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Fyzika 9 pro ZŠ a víceletá gymnázia - Učebnice nová generace
Popis:


Při výuce v jedné třídě není vhodné kombinovat učebnice a pracovní sešity nové generace s učebnicemi a pracovními sešity původní řady.



Učebnice pro 9. ročník se detailně věnuje tématům Elektromagnetické jevy, Elektrický proud v polovodičích včetně jejich praktické aplikaci v elektronických součástkách, Atomy a záření zahrnující vývoj představ o stavbě atomu, děje v atomovém obalu, jaderné děje a radioaktivitu. Učebnici je zakončena tématem Astronomie obsahujícím i kapitoly z moderní astrofyziky. V několika případech došlo k úpravám řazení i obsahu kapitol tak, aby byly v lepším souladu s didaktickými zásadami, a také aby respektovaly připomínky z praxe. V jednotlivých kapitolách se objevují moderní přístroje a fyzikální pomůcky. Obrazový materiál prošel kompletní aktualizací a byly doplněny četné názorné ilustrace zejména tam, kde je pochopení poznatků pro žáky obtížnější.



Charakteristika učebnice:




  • klade důraz na praktické aplikace fyziky v každodenním životě


  • přináší aktualizace obsahu vycházející z oborové didaktiky fyziky i úpravy odrážející zkušenosti učitelů z praxe


  • obohacena o unikátní názorné 3D modely


  • přináší nový obrazový materiál


  • zachovává osvědčené postupy a modernizuje učivo v souladu s vývojem fyziky a didaktiky fyziky


  • v souladu se základní myšlenkou RVP ZV poskytuje vodítko k přípravě vlastních ŠVP, rozlišuje standardní a náročné úkoly, případně jsou značeny celé náročnější volitelné kapitoly

Nakladatelství:
FRAUS
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Učebnice > základní školy > matematika, fyzika, chemie, informatika

Cena v e-shopu199,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Fyzika 9 pro ZŠ a víceletá gymnázia - Učebnice nová generace

Miroslav Randa

EAN: 9788074894763

Cena v e-shopu199,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: FRAUS

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

ISBN: 978-80-7489-476-3

Rozměry (mm): 300 × 215 × 11

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap