Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Gateway to Maturita 2nd Edition B2 Czech Booklet
Popis:
Interaktivní verze učebnice Gateway 2. vydání a přístup k Student´s Resource Centre s nahrávkami k pracovnímu sešitu, s videi a dalším procvičováním.Interaktivní verze učebnice Gateway 2. vydání a přístup k Student´s Resource Centre s nahrávkami k pracovnímu sešitu, s videi a dalším procvičováním.Základní informace o učebnici Gateway druhé vydání:Každý student dostane se Student´s Book speciální brožuru s cvičnými testy a tipy k české maturitě. Učebnice Gateway to Maturita systematicky připravuje na zkoušky - obsahuje cvičení zkouškového typu, nácvik zkouškových technik a Exam success tips.Oddíl Life skills připravuje žáky na různé životní situace (např. výchova k občanství, finanční gramotnost, budoucí zaměstnání).Grammar in context - gramatika prochází celou lekcí, po každé lekci následuje systematické opakování. K dispozici jsou také krátká videa (Flipped classroom) s autorem učebnice Davem Spencerem, který vysvětluje jednotlivé gramatické jevy. Studenti se tak mohou připravovat i mimo školu nebo lze videa použít jako doplněk při vysvětlení ve třídě.Slovní zásoba zahrnuje všechna témata objevující se u zkoušek a učebnice obsahuje komunikativní cvičení.Žáci se průběžně učí mluvit a psát podle zkouškového formátu.
Obal:
image
Cena: 750,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Gateway to Maturita 2nd Edition B2 Czech Booklet - neuveden
Cena v e-shopu750,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Gateway to Maturita 2nd Edition B2 Czech Booklet

neuveden

EAN: 9781786327970

Cena v e-shopu750,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap