Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Grafický design pro každého - Pochopte základy a naučte se inspirovat
Popis:

Žijeme ve vzrušující době, co se grafického designu týče, s množstvím dostupných digitálních nástrojů, o jakých se dříve grafikům ani nesnilo. Na celém světě si mohou společnosti i jednotlivci vytvářet vlastní návrhy vyhovující jejich účelům či produktům. Tato kniha slouží jako jednoduchý a kompletní návod k vytváření designů úplným začátečníkům, samoukům, stejně tak jako středně pokročilým grafikům. Provede vás krok za krokem celým tvůrčím procesem - od určení cílové skupiny a budování značky až po publikaci vaší práce v tištěné podobě nebo na internetu. V celé knize najdete praktické projekty, ve kterých se naučíte vytvářet letáky, webové stránky, e-shopy, produktové etikety a mnoho dalšího. Pro vaši inspiraci zde najdete i nejlepší, kultovní grafické návrhy z celého světa, ty minulé i současné. Ať už máte nějaké zkušenosti, nebo jste úplný začátečník, tato kniha vás inspiruje k vytvoření vlastních návrhů a odhalí váš skrytý talent. Nemusíte o sobě pochybovat - nastal čas stát se grafikem. Protože grafický design je dnes opravdu pro každého!

Obal:
image
Cena: 499,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > umění > design a reklama

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Grafický design pro každého - Pochopte základy a naučte se inspirovat

Universum

EAN: 9788024269030

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap