Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Greenshawova Kratochvíle - CD
Popis:

Ten dům měl fascinující moc. Architektonický výstřelek rodu Greenshawů šokoval každého, kdo kolem něj jen prošel. A poslední z rodu nad ním vládl pevnou rukou. Ovšem jen do doby, než se rozhodl jej odkázat ve své závěti...

Audiokniha je prvním dílem detektivní série, v níž vystupuje slečna Jane Marplová. Příběhy nejslavnějšího detektiva v sukních, který se zrodil roku 1930, si čtenáři oblíbili pro starosvětský půvab a zvláštní pohodu, která je paradoxně obestírá. Drobná stařenka s břitkým jazykem, která je k detektivní praxi vyzbrojená především obrovskou životní zkušeností, znalostí lidí i toho, jak to na světě chodí, patří k tomu nejosobitějšímu, čím Christie do světové detektivky přispěla. V maloměstském prostředí, prosáklém konvencemi a přibližnými polopravdami, se cítí jako ryba ve vodě, zároveň se však těmito konvencemi nedá nikdy opříst a otupit. Pravdu dokáže uvidět i za sedmerým závojem.

Nezkrácená verze.
Nahrávka vznikla podle povídky Agathy Christie Greenshawova Kratochvíle vydané v povídkové sbírce Muž v mlze nakladatelstvím Odeon v roce 1977. Z anglického originálu Greenshaw's Folly přeložil Jan Zábrana. Čte Jana Hermachová. Zvuk Roman Cejnar. Hudba Kryštof Marek. Design obalu Ondřej Fučík. Odpovědná redaktorka Karolina Srncová.

Obal:
image
Cena: 199,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Mluvené slovo pro dospělé

Greenshawova Kratochvíle - CD - Agatha Christie
Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Greenshawova Kratochvíle - CD

Agatha Christie

EAN: 8594072272202

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Z podobných knih Vám doporučujeme také

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap