Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Happy House 3rd Edition 2 Metodická Příručka
Popis:
Třetí vydání úspěšné řady učebnic angličtiny Happy House je určeno pro děti mladšího školního věku, které se začínají učit anglicky. Učebnice je založena na příběhu a seznamuje děti s angličtinou prostřednictvím dobrodružství, která prožívá veselá rodina: maminka, tatínek, dvojčata Polly a Jack, malá Daisy, kocourek Otto a dvě nezbedné myšky žijící pod podlahou - Spike a Ruby. Pro žáka:Učebnice s novými stránkami zaměřenými na kulturu a svátky, s motivujícími činnostmi v rámci angličtiny na doma a s důrazem na mezipředmětové vztahyPracovní sešit s motivačními samolepkami, pomocí kterých si dítě zaznamenává nové učivo; vystřihovánky a audio CD s nahrávkami písniček a příběhů z Happy Housewebová stránka Happy HousePro učitele:Teacher`s Book - metodická příručka v češtině s přípravami na každou hodinu, se zásobníkem her a abecedně řazeným anglicko-českým slovníčkem s fonetickým přepisemiTools disk pro prezentaci učiva ve třídě; s funkcemi na tvorbu vlastních pracovních listů a mnoha dalšími digitálními výukovými programyDVD s videoklipy s britskými reáliemi a animovanými příběhy Spika a RubyClass Audio CDs - Třídní audio CD s nahrávkami písniček ve verzi karaokeTeacher`s Resource Pack - balíček pro učitele. Tento obsahuje: maňásky, 40 karet s příběhy, plakát, karty s obrázky. Teacher`s Resource Book s kopírovatelnými pracovními listy ke každé lekci na upevnění a rozšíření učiva s poznámkami pro učitele; dále jsou zde kopírovatelné skládací knížky s příběhy, kopírovatelné kartičky s obrázky a se slovy pro děti. Evaluation Book s testy ke každé lekci a závěrečným testem na poslech a mluvení; jsou zde také na každou lekci tabulky k hodnocení jazykových znalostí dětí, arch na hodnocení postojů a pokroků jednotlivých dětí a rady k vedení portfolia. Teacher`s Resource Pack je použitelný pro New Edition i pro Third Edition.Teacher`s Resource Top-up Pack - rozšiřující balíček pro učitele s 20 kartami s obrázky k písničkám, 7 plakátů pro jednotlivé lekce a plakát s geometrickými tvary.
Obal:
image
Cena: 589,- Kč

Učebnice > základní školy > jazyky

Cena v e-shopu589,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Happy House 3rd Edition 2 Metodická Příručka

Roberts, L. - Hurtová, D. - Hartingerová, Z.

EAN: 9780194751391

Cena v e-shopu589,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap