Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Holocaust
Popis:

Masovou vraždu šesti milionů evropských Židů spáchanou v letech 1941 až 1945 dnes nazýváme holocaust. Němečtí nacisté tehdy chtěli z pouhé rasové nenávisti a pocitu vlastní nadřazenosti vyhladit všechny osoby židovského původu v dosahu jejich moci, včetně nejmladších dětí. Nikdo nesměl přežít.Vraždění bylo organizováno s úřednickou precizností a systematičností, až nabývalo těžko uvěřitelné podoby téměř průmyslového procesu. Vše bylo dopředu promyšleno, propočítáno, naplánováno a postupovalo se přesně podle předem schváleného harmonogramu. Holocaust byl přitom pouze tragickým vyvrcholením zesilujícího pronásledování, ponižování, okrádání, vyhánění a živelného vraždění Židů nacistickým režimem již od jeho nástupu k moci v Německu v roce 1933.Graficky nadstandardně zpracovaná publikace předního českého historika Františka Emmerta přehlednou formou mapuje všechny stěžejní události spojené s holocaustem i předchozím pronásledováním Židů v období nacismu a druhé světové války. Součástí knihy je více než dvě stě unikátních fotografií a reprodukcí dobových dokumentů.

Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > dějiny - moderní > druhá světová válka

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Holocaust

František Emmert

EAN: 9788020448170

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap