Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Hormonální antikoncepce – zásady bezpečné praxe
Popis:
Hormonální antikoncepce představuje nejefektivnější metodu plánovaného rodičovství a v České republice zároveň i metodu nejčastěji užívanou. Tuto antikoncepční metodu využívá vysoký počet žen různého věku – od pubertálního do perimenopauzálního období – a tato skutečnost otevírá klinický problém rizikových uživatelek.
Jaká jsou skutečná rizika hormonální antikoncepce a v jakých případech se jedná o nepodložené mýty?

Odpověď hledá literární přehled na téma hormonální antikoncepce ve specifických klinických situacích (antikoncepce u adolescentních dívek, antikoncepce v klimakteriu, antikoncepce a kardiovaskulární morbidita, antikoncepce a nádorová onemocnění). Součástí přehledu je i reflexe pozitivních nekontracepčních účinků hormonální antikoncepce (hyperandrogenní stavy, nádorová prevence, menoragie, na cyklus vázané obtíže).

Kniha se snaží poskytnout informace lékařům, kteří jsou v rámci své specializace (gynekologie a porodnictví, vnitřní lékařství, dětské lékařství, endokrinologie, aj.) konfrontováni se skutečností, že jejich pacientka již užívá hormonální antikoncepci, nebo se mají kvalifikovaně vyjádřit k bezpečnosti podávání antikoncepce. Nejde o to, podat hormonální antikoncepci každé ženě.
Je potřeba dodržet kontraindikace, neboť jejich překročení by poškodilo nejen ženu, ale i metodu jako takovou. Jaké výhody, ale i rizika hormonální antikoncepce může v dané situaci představovat? Odpovědi na tyto otázky reflektují vědecké důkazy, kterými současná medicína disponuje.

Kniha předkládá návod k užití, klíč k určení či – chcete-li – antikoncepční kuchařku.
Počet stran:
288
Nakladatelství:
Mladá fronta
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 440,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > prevence a léčení nemocí

Cena v e-shopu440,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Hormonální antikoncepce – zásady bezpečné praxe

Podnázev: Zásady bezpečné praxe

Tomáš Fait

EAN: 9788020429919

Cena v e-shopu440,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Mladá fronta

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 288

ISBN: 978-80-204-2991-9

Rozměry (mm): 241 × 165 × 20

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap